| Zadnji film koji ste pogledali u bioskopu-preporuke | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Forbidden Paradise Adminstratori/ce
Broj postova : 643 Lokacija : NS Registration date : 15.12.2007
| Naslov: Zadnji film koji ste pogledali u bioskopu-preporuke uto lip 10, 2008 5:27 pm | |
| Daklem? Zadnji film je bio Vegas za dvoje, i od srca ga preporucujem! Komedija, Ashton Kutcher, Cameron Diaz...sta drugo reci, nego trk u bioskope ili videoteke! Sad idu letnji blockbusteri, pa me baš zanima koji će biti promašaji a koji će biti dobri. Sad ću gledati film pretnja, psiho triler, navodno jedan od najstrašnijih i najmisteroznijih filmova u par zadnjih godina. Nemogu da dočekam. Mislim da je i Sex and City dobar, ali nije za mene definitvno, pa ga neću gledati...možda jednom. Što se tiče Indiane Jonesa, čuo sam komentare da i nije nešto, a to je ono što sam i očekivao. Uvek ti dobro najavljivani filmovi ispadnu loši. Čuo sam da je Ironman proglašen za naj film leta, ali meni to nije zanimljivo, pa tako da... A znate šta je u Decembru? Twilight | |
|
| |
Michelle Niguerra Adminstratori/ce
Broj postova : 39 Age : 29 Registration date : 06.06.2008
| Naslov: Re: Zadnji film koji ste pogledali u bioskopu-preporuke uto lip 10, 2008 9:01 pm | |
| Ovako, ja sam zadnje gledala 'Zauvjek djeverusa, nikada mlada'. Glumi ona Izzie iz Uvoda u Anatomiju, i neznam ko jos. Sex and City, tu sam seriju pratila Meni je to extra. Najopaljenije mi je kada dodu pa za doruckon pricaju sta in je sinoc bilo:haha: Onda, Indiana Jones, to su mi extra filmovi, mislim da ce i ovaj film bit dobar. To sve zavisi od ukusa gledatelja. Onda Ironman, to mi se ovako svida, ali cu tek vidit da li cu gledati. Nekako mi je 'kiselo'. I Twinlight... Sta je to? | |
|
| |
Chuck Norris
Broj postova : 464 Age : 27 Registration date : 10.01.2008
| Naslov: Re: Zadnji film koji ste pogledali u bioskopu-preporuke uto lip 10, 2008 10:21 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Zadnji film koji ste pogledali u bioskopu-preporuke sri lip 11, 2008 12:18 am | |
| Kino, ispricavam se!
Twilight-Sumrak | |
|
| |
lizzie
Broj postova : 716 Lokacija : in the middle of nowhere Pripadam grupi : zeleni uvijek Moj e-mail : nika.csss11@gmail.com ali pametnije vam je koristiti msn Registration date : 07.01.2008
| Naslov: Re: Zadnji film koji ste pogledali u bioskopu-preporuke sri lip 11, 2008 12:35 am | |
| - Forbidden Paradise je napisao/la:
- Kino, ispricavam se!
Twilight-Sumrak Jel tebe pms počinje hvatati šalim se, inače ni ja nisam znala što je bioskop Hmm zadnji film koji sam pogledala? nemam pojma...ne znam koji sam danas gledala a kamoli koji sam zadnji u kinu pogledala Sex and City dobro zvuči, pratila sma seriju pa ću ga možda i pogledati u kinu... Nego Mile kak se zove taj psiho triler Indiana Jones filmovi me nikada nisu previše oduševljavali...ima puno drugih napraljenih na istu temu a da su puno bolji. | |
|
| |
-Poopsy-
Broj postova : 631 Age : 30 Lokacija : °°~Pandora's Box~°° Pripadam grupi : kojoj ne pripadam. XD Moj e-mail : je onaj kojeg iam. Registration date : 27.01.2008
| Naslov: Re: Zadnji film koji ste pogledali u bioskopu-preporuke sri lip 11, 2008 3:14 am | |
| Ja zadnje u kinu gledala Nim u svijetu mašte Booooožeeeee -.-'' Neka klinka i njezin tata žive na napuštenom otoku i tam se brljaju i onda se njezin tata izgubi i njoj neka baba dolazi pomoć jer je pala sa litice i jer dolaze ljudi na otok koji je samo njezin uvaaaaau mah, nije nešto film. A prije toga sam gledala Indianu Jonesa i kraljevstvo te lubanje. Aham =P Ugl, film je ćkul. Meni je fora pošto volim tak neke čičkarije. A ima i aliena na kraju što mi je prefora =D xD Nego. Još neš? =P I da, Sumraaak | |
|
| |
| Naslov: Re: Zadnji film koji ste pogledali u bioskopu-preporuke sri lip 11, 2008 8:40 am | |
| | |
|
| |
lizzie
Broj postova : 716 Lokacija : in the middle of nowhere Pripadam grupi : zeleni uvijek Moj e-mail : nika.csss11@gmail.com ali pametnije vam je koristiti msn Registration date : 07.01.2008
| Naslov: Re: Zadnji film koji ste pogledali u bioskopu-preporuke sri lip 11, 2008 2:54 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Zadnji film koji ste pogledali u bioskopu-preporuke sri lip 11, 2008 2:59 pm | |
| - lizzie je napisao/la:
- Forbidden Paradise je napisao/la:
- lizzie je napisao/la:
- Forbidden Paradise je napisao/la:
- Kino, ispricavam se!
Twilight-Sumrak Jel tebe pms počinje hvatati šalim se, inače ni ja nisam znala što je bioskop Hmm zadnji film koji sam pogledala? nemam pojma...ne znam koji sam danas gledala a kamoli koji sam zadnji u kinu pogledala Sex and City dobro zvuči, pratila sma seriju pa ću ga možda i pogledati u kinu... Nego Mile kak se zove taj psiho triler Indiana Jones filmovi me nikada nisu previše oduševljavali...ima puno drugih napraljenih na istu temu a da su puno bolji. ne pms , nego pmd
Zove se ,,Pretnja`` ali ako hoces na engleskom mislim da se zove ,,The Happening``. Idem vervatno na premijeru u petak 13.
@Poopsy-Sta, ima aliena u Indiani Jonesu?? Ja sam smislila taj pmd prije par godina :D očito nisam jedina A jadan bit će bolje Ja sam rođena na peta 13. Kakvi alieni u I. Jonesu Ja znam da cu ja sigurno gledati Sumrak, ostalo me ne zanima. | |
|
| |
-Poopsy-
Broj postova : 631 Age : 30 Lokacija : °°~Pandora's Box~°° Pripadam grupi : kojoj ne pripadam. XD Moj e-mail : je onaj kojeg iam. Registration date : 27.01.2008
| Naslov: Re: Zadnji film koji ste pogledali u bioskopu-preporuke čet lip 12, 2008 12:20 am | |
| iiiii alien u Jonesu. Kraljevstvo te lubanje.... No, ta lubanja je lubanja superiornog bića tj aliena. Izgubio je lubanju i tko mu je vrati dobit će dar, kakav god želi. i kroz cijeli film oni to otkrivaju di je šta je, di ide i to al tek na kraju se otkrije da je to baš alien onak se ubliži faca aliena sa okama onim i sve fensy | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Zadnji film koji ste pogledali u bioskopu-preporuke | |
| |
|
| |
| Zadnji film koji ste pogledali u bioskopu-preporuke | |
|