| Nowi forum-komentari | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Forbidden Paradise Adminstratori/ce
Broj postova : 643 Lokacija : NS Registration date : 15.12.2007
| Naslov: Nowi forum-komentari pon lip 09, 2008 2:14 pm | |
| Da li wam se swidja, ili ne? Owde napisite. | |
|
| |
lizzie
Broj postova : 716 Lokacija : in the middle of nowhere Pripadam grupi : zeleni uvijek Moj e-mail : nika.csss11@gmail.com ali pametnije vam je koristiti msn Registration date : 07.01.2008
| Naslov: Re: Nowi forum-komentari pon lip 09, 2008 9:23 pm | |
| Paaaaaaaaaaa sviđa mi se iako sam pala sa stolca kada sam vidjela da ste ga krenuli preuređivat :D | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowi forum-komentari pon lip 09, 2008 9:24 pm | |
| Zasto? Sta nije waljalo?? :) | |
|
| |
lizzie
Broj postova : 716 Lokacija : in the middle of nowhere Pripadam grupi : zeleni uvijek Moj e-mail : nika.csss11@gmail.com ali pametnije vam je koristiti msn Registration date : 07.01.2008
| Naslov: Re: Nowi forum-komentari pon lip 09, 2008 9:27 pm | |
| Pa ne znam...šokiralo me, slučajno dođem na forum da vidim kaj ima novog i srušim se sa stolca :D (znaš da imam ekscentrične reakcije :D) | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowi forum-komentari pon lip 09, 2008 9:30 pm | |
| | |
|
| |
Chuck Norris
Broj postova : 464 Age : 27 Registration date : 10.01.2008
| Naslov: Re: Nowi forum-komentari pon lip 09, 2008 11:19 pm | |
| Ja iam samo jednu zamjerku...malo ste nepismeno radili kategorije i forume...i pravila,obavjesti i vazne teme nisu pisane normalnim slovima nego nekim...gotov ko svabe xĐ to i nea grupa | |
|
| |
lizzie
| Naslov: Re: Nowi forum-komentari pon lip 09, 2008 11:23 pm | |
| - Chuck Norris je napisao/la:
- Ja iam samo jednu zamjerku...malo ste nepismeno radili kategorije i forume...i pravila,obavjesti i vazne teme nisu pisane normalnim slovima nego nekim...gotov ko svabe xĐ to i nea grupa
To je u pravu :D ( u zadnje vrijeme me hvata nešto, i cijelo vrijeme pazim na gramatiku ) | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowi forum-komentari uto lip 10, 2008 2:27 pm | |
| - Chuck Norris je napisao/la:
- Ja iam samo jednu zamjerku...malo ste nepismeno radili kategorije i forume...i pravila,obavjesti i vazne teme nisu pisane normalnim slovima nego nekim...gotov ko svabe xĐ to i nea grupa
Sta konkretno? Owo sa 'w', pa mislim da je to dozwoljeno sa obzirom ni dam i was ne teramo da pisete pismeno, jer nisam siguran da li wi to zelite, to je wasa odluka. Odg za grupe-Ne, izbacili smo taj 'detalj' sa foruma zajednickim dogoworom. Mislim da su grupe sluzile prwenstweno radi fore, ali mislim da nema potrebe. Neznam o cemu bi bile grupe, nemozemo okarakterisati swaciju grupu i malo je glupo da ti je uwek prikacen kod upoznawanja rank : perwerznjak ili picek :) Ako imas neki predlog u wezi grupa, pitaj me na PM ili preko MSN-a... @Lizz-Ako ti bas cenis pismenost i te fore smisli nesto u wezi toga, mozda neko prawilo, i reci na PM. Narawno ako se zalazes da pismeno pisemo, taj cu projekat prepustiti tebi, swe se dogoworimo. | |
|
| |
Chuck Norris
Broj postova : 464 Age : 27 Registration date : 10.01.2008
| Naslov: Re: Nowi forum-komentari uto lip 10, 2008 2:31 pm | |
| Nisam svagdje mislila nego u administrativnim temama i u nazivu kategorija i phoruma | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowi forum-komentari uto lip 10, 2008 2:58 pm | |
| Neznam sta je tu nepismeno? Nawedi mi neki primer... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Nowi forum-komentari | |
| |
|